Οι κάψουλες παρατεταμένης απελευθέρωσης

Ανακούφιση των συμπτωμάτων της συμφόρησης του κόλπου, της πίεσης του κόλπου, της ρινικής καταρροής, των υγρών ματιών, του κνησμού της μύτης και του λαιμού και του φτάρνισμα λόγω λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος (π.χ. κρυολογήματα), αλλεργιών και αλλεργικής ρινίτιδας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες καταστάσεις που καθορίζονται από το γιατρό σας.

Οι κάψουλες παρατεταμένης απελευθέρωσης QDALL AR είναι αντιισταμινικά. Λειτουργεί με την παρεμπόδιση της δράσης της ισταμίνης, η οποία βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων, όπως τα υγρά μάτια και το φτάρνισμα.

Επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας ή τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, εάν κάποιο από αυτά ισχύει για εσάς.

Κάποιες ιατρικές παθήσεις μπορεί να αλληλεπιδράσουν με κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης QDALL AR. Ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ιατρικές παθήσεις, ειδικά αν κάποιο από τα παρακάτω ισχύει για εσάς

Ορισμένα φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με κάψουλες παρατεταμένης απελευθέρωσης QDALL AR. Ενημερώστε τον γιατρό σας εάν παίρνετε άλλα φάρμακα, ειδικά οποιοδήποτε από τα παρακάτω

Αυτό μπορεί να μην είναι μια πλήρη λίστα όλων των αλληλεπιδράσεων που μπορεί να προκύψουν. Ρωτήστε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης εάν οι κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης QDALL AR μπορεί να αλληλεπιδράσουν με άλλα φάρμακα που παίρνετε. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε, σταματήσετε ή αλλάξετε τη δόση οποιουδήποτε φαρμάκου.

Χρησιμοποιήστε κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης QDALL AR με οδηγίες του γιατρού σας. Ελέγξτε την ετικέτα του φαρμάκου για ακριβείς οδηγίες δοσολογίας.

Ρωτήστε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τον τρόπο χρήσης των καψακίων παρατεταμένης αποδέσμευσης QDALL AR.

Όλα τα φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν, ή δευτερεύουσες, ανεπιθύμητες ενέργειες. Ελέγξτε με το γιατρό σας εάν κάποια από αυτές τις πιο κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες παραμένει ή ενοχλεί

Δυσκοιλιότητα; διάρροια; ζάλη; υπνηλία; ξηροστομία, μύτη ή λαιμό. ευερεθιστότητα. πονοκέφαλο; απώλεια της όρεξης. ναυτία; νευρικότητα ή άγχος. προβλήματα στον ύπνο? στομαχικές διαταραχές; εμετός. αδυναμία.

Σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις (εξάνθημα, κνίδωση, δυσκολία στην αναπνοή, σφίξιμο στο στήθος, πρήξιμο του στόματος, του προσώπου, των χειλιών ή της γλώσσας). δυσκολία στην ούρηση ή ανικανότητα ούρησης γρήγορος ή ακανόνιστος καρδιακός παλμός. ψευδαισθήσεις; επιληπτικές κρίσεις. σοβαρή ζάλη, ζάλη ή κεφαλαλγία. τρόμος; προβλήματα στον ύπνο? αλλαγές στην όραση.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα με όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκύψουν. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με παρενέργειες, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών υγείας σας. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Για να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες στην κατάλληλη υπηρεσία, διαβάστε τον Οδηγό για την αναφορά προβλημάτων στον FDA.

Επικοινωνήστε με την 1-800-222-1222 (Αμερικανική Ένωση Κέντρων Ελέγχου Δηλητηριάσεων), το τοπικό κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων ή το τμήμα έκτακτης ανάγκης αμέσως. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν θολή όραση. σύγχυση; ψευδαισθήσεις; επιληπτικές κρίσεις. σοβαρή ζάλη, ζάλη ή κεφαλαλγία. σοβαρή υπνηλία. ασυνήθιστα γρήγορο, αργό ή ανώμαλο καρδιακό παλμό. εμετό.

Αποθηκεύστε τα QDALL AR καψάκια παρατεταμένης αποδέσμευσης σε θερμοκρασία δωματίου, μεταξύ 59 και 86 βαθμών F (15 και 30 βαθμών C). Φυλάσσεται μακριά από θερμότητα, την υγρασία και το φως. Μην αποθηκεύετε στο μπάνιο. Κρατήστε τα QDALL AR κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης μακριά από παιδιά και μακριά από τα κατοικίδια ζώα.

Αυτές οι πληροφορίες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να αποφασίσουν εάν θα λάβουν ή όχι QDALL AR κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Μόνο ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης έχει τη γνώση και την κατάρτιση για να αποφασίσει ποια φάρμακα είναι κατάλληλα για εσάς. Αυτές οι πληροφορίες δεν υποστηρίζουν κανένα φάρμακο ως ασφαλές, αποτελεσματικό ή εγκεκριμένο για τη θεραπεία οποιουδήποτε ασθενούς ή κατάστασης υγείας. Αυτή είναι μόνο μια σύντομη περίληψη των γενικών πληροφοριών σχετικά με τις κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης QDALL AR. Δεν περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προειδοποιήσεις, προφυλάξεις, αλληλεπιδράσεις, παρενέργειες ή κινδύνους που μπορεί να ισχύουν για τις κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης QDALL AR. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές και δεν αντικαθιστούν τις πληροφορίες που λαμβάνετε από τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Πρέπει να μιλήσετε με τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη από τη χρήση κάψουλων παρατεταμένης αποδέσμευσης QDALL AR.